زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 10:13 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم





بهترین نیستیم اما جزو بهترین هایم...
ارسال پاسخ
تعداد بازدید 297
نویسنده پیام
shahin20 آفلاین


ارسال‌ها : 35
عضویت: 2 /11 /1397


درد سیاتیک چه مشکلاتی را برای زندگی بیمار به وجود می آورد

عصب سیاتیک یکی از بلند ترین عصب های بدن می باشد که قسمت انتهایی ستون فقرات تا بخش انتهایی پا را تشکیل می دهد. عامل های مختلفی وجود دارد که باعث بروز این درد می شود که این عوارض می تواند کاملا خفیف رخ دهد که در چنین شرایطی مشکلی برای فرد به وجود نمی آید اما اگر شدید باشد می تواند سبب خانه نشین شدن و از کار افتادن شخص شود.

درد سیاتیک به صورت تدریجی زیاد می شود و حتی می تواند در هنگام فعالیت های روزمره یا حتی در موقع سرفه و عطسه بیمار را مورد اذیت قرار دهد. این عوارض اگر شدید نباشد تنها به یکی از پا ها و اندام های تحتانی منتقل می شود اما در غیر این صورت باعث بی اختیاری مدفوع و ادرار شده و عملکرد های مناسب مثانه و روده ها را تحت تاثیر خود قرار می دهد.
تنها و کار آمد ترین راه برای خلاصی از چنین درد هایی که کاملا زندگی را مختل کرده است، کاردرمانی در منزل و فیزیوتراپی در منزل می باشد که بیمار به راحتی در منزل به استراحت خود بپردازد و پزشک مجرب او را ویزیت کرده و به معالجه وی بپردازد.

چه عواملی سبب بروز درد سیاتیک می شود

از جمله عوامل شایعی که باعث بروز درد سیاتیک می شود، بیرون زدگی دیسک بین مهره ای و تخریب شدن آن ها در بخش های انتهایی ستون فقرات گزارش شده است زیرا که به عصب سیاتیک فشار وارد می کند.

از دیگر دلایل می توان گفت که اگر در قسمتی از مهره های موجود در کمر تنگی کانال نخاعی رخ دهد، تومور های نخاعی وجود داشته باشند، لغزیدن مهره ها بر روی یک دیگر یعنی اسپوندیلولیستزی اتفاق افتد، سندرم پیریفورمیس رخ دهد و یا شخص در اثر اتفاقاتی ناگهانی به مانند تصادف و یا پرت شدن از بلندی که سبب آسیب دیدن ستون فقرات وی می شود، در چنین شرایطی و مانند این ها احتمال بروز درد سیاتیک وجود دارد.
علائمی دیگری وجود دارد که بروز درد سیاتیک را نشان می دهد و اهمیت استفاده از فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل را به وضوح بیشتری بیان می کند، از جمله فرد احساس درد های تیر کشنده و همچنین سوزشی مانند در کمر خود دارد و گاهی این درد ها به لگن و پا ها نیز منتقل می شود و در سطح بدن انتشار می یابد. بیمار در چنین شرایطی احساس بی حسی و ضعف های زیادی در اندام های تحتانی خود دارد و در عملکرد آن ها دچار اختلال می شود زیرا که شاهد درد های زیادی است، همچنین حس ضعف در زانو در بسیاری از افراد دیده شده است. اشخاص در چنین شرایطی قادر به حرکت نیستند و به دیگران وابسته می باشند که جا به جایی آن ها کار بسیار سختی است.


امضای کاربر : اجرای بتن رنگی،باکس پیک موتوری،دریچه فن کوئل،کلینیک برای کاردرمانی در منزل،تولید پروفیل آلومینیوم،
سه شنبه 02 بهمن 1397 - 15:52
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ
پرش به انجمن :

با سایت فریاد حق به روزترین وب سایت اسلام,مذهبی به روز باشیم...

تماس با ما | درد سیاتیک چه مشکلاتی را برای زندگی بیمار به وجود می آورد | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS